31 Ekim 2013 Perşembe




Vivident Facebook sayfasında duyurdugu " Bu şehirde bir Vivident binası var! " adlı kampanya hediye kazandırıyor.

Bu şehirde Bir Vivident Binası var Kampanyası İçin Tıkla



Kampanya Detayları ; 
  • Kampanyaya katılmak için Fotoğrafın altındaki bağlantıya tıklayınız...
  • facebook.com/Vivident.TR adlı internet sitesinde düzenlenen yarışma, 31.10.2013tarihinde saat 12:30’da başlayıp, 01.11.2013 tarihinde saat 12:00’de sona erecektir.
  • Uygulamaya katılan ve Facebook sayfasında 31.10.2013 tarihinde paylaşılan görseldeki Vivident binasını bulup, doğru cevabı veren, fotoğrafı beğenen ve paylaşan katılımcılar arasından çekilişle belirlenecek 10 kişiye Vivident Hediye Paketi hediye edilecektir. 
  • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez. Kazanan katılımcılar,  01.11.2013 tarihinde saat 13:00'da Vivident Tr Facebook sayfasında açıklanacaktır. Kazanan kişiler iletişim bilgilerini Facebook mesaj yolu Vivident Tr’ye iletmesi gerekmektedir.
  • Perfetti Van Melle, kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, ilgili katılımların hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
  • Yarışma boyunca kullanıcıların aldığı bildirimler çok fazla olacağı için kullanıcıların Facebook bildirimlerini kapatmaları önerilmektedir. 
  • Yarışmaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  • Ödül Bir Hediya Paketidir.

Not : Kampanya sonuçlarını veya güncel kampanyaları ögrenmek için Facebook Sayfamızı begenin. 
Katıldığınızı Yorum Olarak belirtiniz.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kampanya; 31 Ekim 2013 Perşembe günü yayınlanmış olup, kategorisine eklenmiştir, kategorisine eklenmiştir. Kampanyaları kaçırmamak için bizi sağ üstte E-mail aboneligi veya Facebook dan takip edebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu yazıyı paylas , paylastıgın adres ve mail adresini yorum olarak yaz süpriz hediyeler kazanma sansını yakala .